2 роки на шляху до успіху!

Добридень, поціновувачі натуральних продуктів і здорового способу життя!

Сьогодні виповнюється два роки c тих пір як народилася ідея, і рівно рік з того часу, як була пройдена нульова стадія досліджень і технологічної розробки, з’явилася нова айдентіка, а також стратегії маркетингу і експансії на закордонні ринки. В цей день на повну потужність запрацювало виробництво і Medusha почала наповнювати полки кращих супермаркетів і магазинів України, таких як Le Silpo, WineTime, OkWine, UA Made і т.д., а також міцно зайняла свою унікальну нішу на ринку корпоративних подарунків поставляючи наші наповнені світлом, смаком і радістю воскові баночки акацієвого меду для таких компаній як Міжнародні Авіалінії України, корпорація Біосфера, Аквантис, Еко Культура, Європа Арм Спорт, Formag Forwarding, Федерація Футболу України, Ензим, TIS Container Terminal, Uniq Group, і т.п.
Нова команда, нові унікальні продукти, виклики експортних ринків і дуже амбітне завдання – ми створили новий Український Подарунок, Автентичний Український Сувенір.
Далі були подорожі Medusha з Ukrainian Organic Cluster і Export Promotion Office до Франції, партнерські зустрічі в Італії, Німеччині, Польщі, перші поставки в Іспанію і ОАЕ, презентації продукції на найбільшій виставці BIOFACH в Нюрберне і конференції FoodSummit2020 на острові Майнау. Зразки продукції Medusha облетіли півсвіту, викликаючи непідробні емоції у кожного партнера в США, Ізраїлі, Канаді, Франції, Бахрейні, Білорусі, Туреччини, Молдові, та інших куточках нашої блакитної планети (навіть в Сальвадорі).
На цей ювілей ми також зробили подарунок як нашим потенційним партнерам, так і роздрібним покупцям – новий чудовий вебсайт і інтернет-магазин, який нам розробила професійна веб студія Bonum з Херсона. Тут Ви можете буквально в три кліка оформити і сплатити вподобану продукцію Medusha, а також зробити індивідуальне замовлення корпоративних подарунків для Ваших улюблених парнерів і колег. Окремо висловлюємо подяку IDEST agency за те, що розфарбовує яскравими літніми кольорами нашу онлайн присутність в Instagram, даруючи нашим підписникам посмішку і сонячний настрій.
Нам дуже приємно нести цю радість і створювати дійсно автентичний український продукт, неповторний подарунок і національний сувенір, і ми дякуємо кожному нашому покупцю і корпоративному замовнику за те що ви з нами і підтримуєте розвиток української економіки. Купуйте українське!

Популярные статьи
0

Your Cart