Від засновника Medusha™

Medusha це історія про  українську душу, яка живе в меді. І щоб впізнати її, треба знайти, дбайливо відкрити її … але тільки в тому меді є душа, який охороняється силою Природи – натуральним бджолиним воском.

Технологія розливу меду в чаші з бджолиного воску дійшла до наших днів з часів Ізраїльського царства, безліч археологічних свідоцтв знайдені також в більш ранні періоди, а ми втілили її сьогодні в продуктах Medusha.

Нам вдалося винайти цю формулу збереження душі в природній восковій упаковці з натурального бджолиного воску відтворивши процес упаковки меду бджолою в природі у вигляді сотів, наслідуючи який ми консервуємо натуральний мед запаючи його восковою мембраною. За фактом бджоли являються нашими B2B партнерами і поставляють нам високоякісний мед і віск без пестицидів і антибіотиків. МИ ЗМІНЮЄМО СВІТ НА  КРАЩЕ. Так народилася Medusha – ексклюзивний дар з українською душею.

Ми вкладаємо емоції в кожну банку. Ви отримуєте не просто незвичайний подарунок, а чистий мед, автентичний український продукт.

Популярные статьи
0

Your Cart